Megváltozott munkaképességű emberek támogatása projekt Facebook csoportja

Az Érték Vagy! Portál célja, hogy elősegítse a megváltozott munkaképességű és fogyatékos állást kereső személyek és a megváltozott munkaképességű álláskeresőket foglalkoztatni kívánó, Portálon regisztrált munkaadók egymásra találását, a potenciális munkakapcsolatok létrejöttét és ezáltal hozzájáruljon a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatási szintjének növeléséhez. 

 Az Érték Vagy! Portál használata segíti az esélyteremtést és szemléletformálást, lehetőséget nyújt a célzott információgyűjtésre, valamint a regisztrált felhasználók számára teret biztosít az ingyenes online álláskereséshez / toborzáshoz, növeli a munkaerőpiachoz való hozzáférés és a megfelelő munkakör megtalálásának esélyét. 


Az Érték Vagy! Portál, mint ingyenes online alkalmazás, kifejezetten megváltozott munkaképességű személyek álláskeresését és munkaerőpiacon történő előre lépését, valamint az őket alkalmazni kívánó munkáltatók munkaerő toborzási tevékenységét, ezáltal a szereplők kapcsolatteremtését – és ennek köszönhetően a munkaerő-kereslet és kínálat összehangolását – segíti elő.

A rendszer célja egy korszerű, könnyen elérhető online tudásmegosztó és állásközvetítő eszköz létrehozása a megváltozott munkaképességű személyek és a munkaadók, illetve a szakemberek számára a foglalkoztatáshoz szükséges szabályozási, munkaerőpiaci és állásinformációk gyors, egy helyen való elérésének biztosítása érdekében, elősegítve ezzel:
– a megváltozott munkaképességű álláskeresők számára az önálló, célzott, akár otthonról is megvalósítható, széles körű informálódás, és kiemelten az álláskeresés lehetőségét;
– a munkaerőt kereső – megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásban érdekelt – munkaadók számára a gyors, bürokratikus elemeket nélkülöző szolgáltatás biztosításával a megváltozott munkaképességű álláskeresők feltárását, toborzását és elérését;
– a foglalkoztatáshoz szükséges információk megtalálását az inspirációt jelentő példáktól az álláskeresés és elhelyezkedés tekintetében fontos különböző gyakorlati tudnivalókig, illetve a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásában nem gondolkodó munkáltatók számára a célcsoport foglalkoztatása iránti fogékonyság növelése érdekében.

 

Címszavak: Facebook, értékvagy, motiváció, kapcsolat, álláskeresés, megváltozott munkaképességű, foglalkoztató, munkaadó

infoblokk_kedv_final_CMYK_ ESZA